Webwinkel

Een zoektocht naar dankbaarheid

Wat anderen zeggen over dit boek:

previous arrow
next arrow
Slider
Een zoektocht naar dankbaarheid

Als onderzoeker in de positieve psychologie heb ik me de afgelopen jaren beziggehouden met de emotie dankbaarheid. Mensen ervaren de kracht van dankbaarheid als ze beseffen dat een van hun behoeftes wordt vervuld door iets of iemand. Dit geeft hen een warm, gelukkig en tevreden gevoel.

Maar wetenschappelijk onderzoek draait vooral om groepen en gemiddeldes. Ik vroeg me steeds vaker af hoe dankbaarheid een rol speelt in het leven van individuele personen. Hoe ziet die kracht van dankbaarheid er nu precies uit?

Ik begon een zoektocht naar dankbaarheid. Uiteindelijk deelden dertien mensen hun verhaal over dankbaarheid met mij. Het voorwoord werd geschreven door Leo Bormans, ambassadeur van geluk. Ik ben iedereen die een bijdrage leverde aan dit boek dankbaar voor hun openhartigheid. Ik wens je veel inspiratie en plezier toe met het lezen van deze bijzondere verhalen.

Productspecificaties

Taal
Bindwijze
Druk
Aantal pagina’s
Illustraties
Prijs
ISBN
: Nederlands
: Paperback
: 1
: 152
: Geen illustraties
: € 9,95 exclusief verzendkosten in Nederland
: 978-90-9032119-6

U kunt het boek bestellen via bol.com (€13,59 inclusief verzendkosten) of via een e-mail (€9,95 exclusief verzendkosten) direct aan mij gericht. U mag het boek komen ophalen of ik verstuur het pakket via PostNL. U kunt uw brievenbuspost dan binnen 3-4 werkdagen verwachten.

Vanaf 4 september is het boek ook verkrijgbaar bij 1dr8 in Venray!

Bij verzending van één boek naar België betaalt u €17,45 inclusief verzendkosten. Stuur een e-mail naar info@lilianjansbeken.nl met uw adresgegevens.

U kunt het verschuldigde bedrag overmaken op NL09 ASNB 0708 9074 58 (BIC-code ASNB NL21) ten name van Lilian Jans-Beken te Venray.


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Deel dit bericht!