Webwinkel

Een zoektocht naar dankbaarheid

Wat anderen zeggen over dit boek:

Recensie Een zoektocht naar dankbaarheid
Recensie een zoektocht naar dankbaarheid
Recensie Een zoektocht naar dankbaarheid
Da naar zoekto
Recensie Een zoektocht naar dankbaarheid
previous arrow
next arrow
Slider

Een zoektocht naar dankbaarheid

Als onderzoeker in de positieve psychologie heb ik me de afgelopen jaren beziggehouden met de emotie dankbaarheid. Mensen ervaren de kracht van dankbaarheid als ze beseffen dat een van hun behoeftes wordt vervuld door iets of iemand. Dit geeft hen een warm, gelukkig en tevreden gevoel.

Maar wetenschappelijk onderzoek draait vooral om groepen en gemiddeldes. Ik vroeg me steeds vaker af hoe dankbaarheid een rol speelt in het leven van individuele personen. Hoe ziet die kracht van dankbaarheid er nu precies uit?

Ik begon een zoektocht naar dankbaarheid. Uiteindelijk deelden dertien mensen hun verhaal over dankbaarheid met mij. Het voorwoord werd geschreven door Leo Bormans, ambassadeur van geluk. Ik ben iedereen die een bijdrage leverde aan dit boek dankbaar voor hun openhartigheid. Ik wens je veel inspiratie en plezier toe met het lezen van deze bijzondere verhalen.

Productspecificaties

Taal
Bindwijze
Druk
Aantal pagina’s
Illustraties
Prijs
ISBN
: Nederlands
: Paperback
: 1
: 152
: Geen illustraties
: € 15,95 exclusief verzendkosten
: 978-90-9032119-6

Het pakket wordt verzonden via DHL en de verzendkosten voor één boek zijn binnen Nederland € 3,95 en het pakje past door de brievenbus. U kunt uw pakket binnen 3-4 dagen verwachten.
Bij 2 of meer boeken bedragen de verzendkosten € 5,00. Neem voor bestellingen naar het buitenland of grotere bestellingen eerst contact met ons op. De bezorging van één boek in bijvoorbeeld België kost €9,00 voor bezorging bij het dichtsbijzijnde afhaalpunt.