Webwinkel

Deprecated: Non-static method altmetric::embed_code() should not be called statically in /customers/9/8/7/lilianjansbeken.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287 Deprecated: Non-static method altmetric::dois() should not be called statically in /customers/9/8/7/lilianjansbeken.nl/httpd.www/wp-content/plugins/Altmetric-WordPress-Plugin-0.0.5/altmetric-embeds.php on line 86

Een zoektocht naar dankbaarheid

Wat anderen zeggen over dit boek:

Recensie Een zoektocht naar dankbaarheid
Recensie een zoektocht naar dankbaarheid
Recensie Een zoektocht naar dankbaarheid
Da naar zoekto
Recensie Een zoektocht naar dankbaarheid
previous arrow
next arrow
Slider
Een zoektocht naar dankbaarheid

Als onderzoeker in de positieve psychologie heb ik me de afgelopen jaren beziggehouden met de emotie dankbaarheid. Mensen ervaren de kracht van dankbaarheid als ze beseffen dat een van hun behoeftes wordt vervuld door iets of iemand. Dit geeft hen een warm, gelukkig en tevreden gevoel.

Maar wetenschappelijk onderzoek draait vooral om groepen en gemiddeldes. Ik vroeg me steeds vaker af hoe dankbaarheid een rol speelt in het leven van individuele personen. Hoe ziet die kracht van dankbaarheid er nu precies uit?

Ik begon een zoektocht naar dankbaarheid. Uiteindelijk deelden dertien mensen hun verhaal over dankbaarheid met mij. Het voorwoord werd geschreven door Leo Bormans, ambassadeur van geluk. Ik ben iedereen die een bijdrage leverde aan dit boek dankbaar voor hun openhartigheid. Ik wens je veel inspiratie en plezier toe met het lezen van deze bijzondere verhalen.

Productspecificaties

Taal
Bindwijze
Druk
Aantal pagina’s
Illustraties
Prijs
ISBN
: Nederlands
: Paperback
: 1
: 152
: Geen illustraties
: € 12,95 inclusief verzendkosten
: 978-90-9032119-6

U kunt het boek bestellen via bol.com. Het pakket wordt door mij verzonden via DHL. U kunt uw pakket binnen 3-4 werkdagen verwachten.


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Deel dit bericht!