Webwinkel

U kunt nu alvast uw exemplaar van mijn boek bestellen! Zodra de boeken geleverd zijn, zal de verzending plaatsvinden.

De eerste 50 exemplaren zal ik signeren.

Een zoektocht naar dankbaarheid

Een zoektocht naar dankbaarheid

Als onderzoeker in de positieve psychologie heb ik me de afgelopen jaren beziggehouden met de emotie dankbaarheid. Mensen ervaren de kracht van dankbaarheid als ze beseffen dat een van hun behoeftes wordt vervuld door iets of iemand. Dit geeft hen een warm, gelukkig en tevreden gevoel.

Maar wetenschappelijk onderzoek draait vooral om groepen en gemiddeldes. Ik vroeg me steeds vaker af hoe dankbaarheid een rol speelt in het leven van individuele personen. Hoe ziet die kracht van dankbaarheid er nu precies uit?

Ik begon een zoektocht naar dankbaarheid. Uiteindelijk deelden dertien mensen hun verhaal over dankbaarheid met mij. Het voorwoord werd geschreven door Leo Bormans, ambassadeur van geluk. Ik ben iedereen die een bijdrage leverde aan dit boek dankbaar voor hun openhartigheid. Ik wens je veel inspiratie en plezier toe met het lezen van deze bijzondere verhalen.

Productspecificaties

Taal
Bindwijze
Druk
Aantal pagina’s
Illustraties
Prijs
ISBN
: Nederlands
: Paperback
: 1
: 152
: Geen illustraties
: € 15,95 exclusief verzendkosten
: 978-90-9032119-6

Het pakket wordt verzonden via DHL en de verzendkosten voor één boek zijn
binnen Nederland € 3,95. Bij 2 of meer boeken bedragen de verzendkosten € 5,00. Neem voor bestellingen naar het buitenland of grotere bestellingen eerst contact met ons op. U kunt uw pakket binnen 3-4 dagen verwachten.