Mastodon

Webwinkel

My book is available in English. You can buy your copy below at your preferred supplier.

A Search for Gratitude

Een zoektocht naar dankbaarheid

Wat anderen zeggen over dit boek:

Recensie een zoektocht naar dankbaarheid
Recensie Een zoektocht naar dankbaarheid
Recensie Een zoektocht naar dankbaarheid
Recensie een zoektocht naar dankbaarheid
Recensie Een zoektocht naar dankbaarheid
Recensie Een zoektocht naar dankbaarheid
2019-11-26
2021-03-01 (4)
2021-03-01 (5)
2021-03-01 (13)
2021-03-01 (14)
previous arrow
next arrow

Een zoektocht naar dankbaarheid

Als onderzoeker in de positieve psychologie heb ik me de afgelopen jaren beziggehouden met de emotie dankbaarheid. Mensen ervaren de kracht van dankbaarheid als ze beseffen dat een van hun behoeftes wordt vervuld door iets of iemand. Dit geeft hen een warm, gelukkig en tevreden gevoel.

Maar wetenschappelijk onderzoek draait vooral om groepen en gemiddeldes. Ik vroeg me steeds vaker af hoe dankbaarheid een rol speelt in het leven van individuele personen. Hoe ziet die kracht van dankbaarheid er nu precies uit?

Ik begon een zoektocht naar dankbaarheid. Uiteindelijk deelden dertien mensen hun verhaal over dankbaarheid met mij. Het voorwoord werd geschreven door Leo Bormans, ambassadeur van geluk. Ik ben iedereen die een bijdrage leverde aan dit boek dankbaar voor hun openhartigheid. Ik wens je veel inspiratie en plezier toe met het lezen van deze bijzondere verhalen.

Productspecificaties

Taal
Bindwijze
Druk
Aantal pagina’s
Illustraties
Prijs
ISBN
: Nederlands
: Paperback
: 1
: 152
: Geen illustraties
: € 14,00 inclusief verzendkosten in Nederland
: 978-90-9032119-6

U kunt het boek bestellen via bol.com of via een e-mail direct aan mij gericht. U mag het boek komen ophalen (dan betaalt u €10,00) of ik verstuur het pakket via PostNL. De envelop met 1 boek kan door de brievenbus. U kunt het pakket binnen 3-4 werkdagen verwachten. Als u een gesigneerde versie wilt, laat mij dat dan even weten!

Bij verzending van één boek naar België betaalt u €18,00 inclusief verzendkosten. Stuur een e-mail naar info@lilianjansbeken.nl met uw adresgegevens.

U kunt het verschuldigde bedrag overmaken op NL09 ASNB 0708 9074 58 (BIC-code ASNB NL21) ten name van Lilian Jans-Beken te Venray.


Deel dit bericht!

YoutubeVimeoTumblr