Mastodon

Uitreiking Bachelorcertificaat

689-6Op vrijdag 22 maart was de uitreiking van mijn bachelorcertificaat in de Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen. We werden om 14:00 uur verwacht. Nadat we via het bordes het statige landhuis binnen waren gegaan, werden we ontvangen door de dames van studiecentrum Utrecht.470-4

Bij binnenkomst kreeg ik een corsage en een badge en konden we koffie of thee nemen in een prachtige kamer. Toen iedereen aanwezig was, werden wij verzocht om naar de eerste verdieping te komen voor de uitreiking.

513-8

Professor Jaap van Marle van de faculteit Cultuurwetenschappen verzorgde de uitreiking wat hij erg leuk deed.

525-4

Na het noemen van mijn naam mocht ik ook naar voren komen. Er werd een stukje uit de samenvatting van mijn thesis voorgelezen en een stukje uit wat ik zelf had geschreven voor die dag. Mijn certificaat werd mij overhandigd en ik kreeg een mooie bos bloemen.
543-4

 

681-9  703-4

Toen alle 13 kandidaten aan de beurt waren geweest met de nodige lach, werden wij weer verzocht om naar beneden te gaan voor een borrel en een hapje. Alles keurig verzorgd! We hebben nog even wat gekletst met de heer Van Marle en één van de dames van het studiecentrum.

Het was een zeer goed verzorgde middag en erg leuk gedaan. Het geeft je echt het gevoel bij de Open Universiteit te horen. Ik kan het dan ook iedereen aanraden om gebruik te maken van deze gelegenheid!

Deel dit bericht!

YoutubeVimeoTumblr