Dagelijkse dankbaarheid

U bent van harte uitgenodigd om op deze pagina drie dingen op te schrijven waarvoor u vandaag dankbaar bent. Ik ben heel benieuwd naar uw reacties!

Zelf schreef ik zeer regelmatig op Twitter met het account @GratitudeNL over mijn dankbaarheid. Ik heb besloten om voor onbepaalde tijd Twitter te verlaten. Mijn dankbaarheden zal ik blijven delen via mijn Facebookpagina Van Dankbaarheid naar Geluk.

In een maatschappij waarin geld, kilo's, calorieën en stappen geteld worden, is het een uitdaging geworden om gewoon dankbaar te zijn voor wat er nu al is en je zegeningen te tellen.

Ik ben #dankbaar voor de kale bomen want als je heel goed kijkt, zie het nieuwe leven al komen.

#dankbaarheid #gratitude

#dankbaarheid #dankbaar #gratitude

Ik ben #dankbaar voor weer een nieuwe dag. De vogeltjes in onze tuin zijn alweer druk van hun eten aan het genieten en ik geniet van hen.

#dankbaarheid #gratitude

Ik ben #dankbaar voor mondkapjes met een boodschap.

#dankbaarheid #dankbaar #gratitude #haldtow

Ik ben #dankbaar dat we vandaag het bereiken van de AOW-leeftijd van mijn man mogen vieren! We leven in een land waar dat goed is geregeld 👌
#dankbaarheid #gratitude

#dankbaarheid #dankbaar #gratitude

#dankbaarheid #dankbaar #gratitude

Ik ben #dankbaar voor muziek. Er is altijd wel een lied of muziekstuk te vinden die bij mijn stemming en mijn herinneringen past.

#dankbaarheid #muziek #gratitude

Ik ben #dankbaar voor de hulp die we krijgen bij onze verbouwing. Gisteren heeft oom Gerrit het kozijn van de nieuwe badkamer omgedraaid.

#dankbaarheid #gratitude

Load More...

Deel dit bericht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *