Een zoektocht naar dankbaarheid

Onderzoek doen naar dankbaarheid is voor mij het mooiste dat er is. In onderzoeken gaat het vaak over gemiddelden en groepen mensen. Ik ben nieuwsgierig naar hoe dankbaarheid een belangrijke rol kan spelen in individuele mensen. Waarom richten ze hun aandacht op dankbaarheid? Wat levert hen dat op? Wat kunnen we leren van ze? De afgelopen weken ben ik zoek geweest naar deze verhalen en ik heb ze gevonden! Deze bijzondere verhalen van bijzondere mensen zullen in dit boek over dankbaarheid te lezen zijn.

De beroemde ambassadeur voor geluk en kwaliteit van leven Leo Bormans schreef een geweldig voorwoord voor dit boek!

Inmiddels is ook de cover bekend van “Een zoektocht naar dankbaarheid”. Ik koos foto 4 uit.

Welke foto wordt de cover van mijn boek over dankbaarheid?
Welke foto wordt de cover van mijn boek over dankbaarheid?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *